Eetcafé
Buur-West

Menu

Eetcafé BUUR West bevindt zich in wooncomplex Griffioen aan de Voorstadslaan 267. Je kan van donderdag tot en met zondag in ons eetcafé of op ons terras terecht voor een lekkere borrel, compleet diner of gewoon een goede kop koffie.

Bekijk hieronder de borrelkaart en de dinerkaart waar onze wisselende gerechten te vinden zijn. Alle gerechten zijn met aandacht voor duurzaamheid, seizoen en vooral met smaak samengesteld en wisselen regelmatig. Ons vlees is altijd biologisch, de vis is duurzaam gevangen of gekweekt en we proberen voedselverspilling tegen te gaan door te werken met producten die zijn afgekeurd door een afwijkende vorm terwijl ze nog even lekker smaken!

Reserveren

Reserveren voor eetcafé BUUR West kan online. Op donderdag t/m zondag kun je ons ook bellen op 024 3017747 en je kunt altijd het contactformulier invullen. Heb je allergieën, dieetwensen of andere opmerkingen? Geef het dan even aan ons door tijdens het reserveren, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Bij BUUR West ontvangen we ook graag gezelschappen. Online reserveren kan tot maximaal 10 personen. Wil je met een grotere groep komen eten? Vul dan ons contactformulier hieronder in en leg ons uit wat je wensen zijn, dan nemen we contact met je op voor de mogelijkheden. Vanaf ongeveer 30 personen wordt de groep – afhankelijk van de wensen – misschien te groot voor ons. We kijken dan samen of we het zelf oppakken, of dat jullie groep passender is voor BUUR Catering op locatie Villa Klein Heumen. 

Op onze reserveringen zijn de uniforme voorwaarden van de Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Locatie en openingstijden Buur West

BUUR West heeft een bijzondere dubbelfunctie.
Overdag zijn we zeven dagen per week de ontmoetingsruimte van Griffioen. Vanaf 10:00 uur kun je terecht voor een gezellig samenzijn met een lekkere kop koffie, leuke activiteiten of een simpel soepje of boterham van ons lunchbuffet. Om deze plek zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te houden, houden we de prijzen laag. 

Op maandag, dinsdag en woensdag sluiten we om 18:00 uur, maar er zijn geregeld activiteiten buiten de reguliere openingstijden. Kijk daarvoor hieronder op de website van Griffioen.

Op donderdag tot en met zondag wisselen we om 17:00 uur naar eetcafé BUUR West en kun je van start met een heerlijk borrelhapje van onze borrelkaart, of gelijk aan het diner!

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag 17:00 - 22:00

West

Contact opnemen met BUUR West

Via de reserveren-knop rechtsonder, reserveer je voor het eetcafé. Heb je een andere vraag voor BUUR West of Griffioen? Vul dan het contactformulier in, of bel ons even. Voor algemene vragen over BUUR of over onze andere locaties kun je terecht op onze algemene contactpagina.

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering