Vrijwilligers, onze helden!

Vrijwilligers zijn de onmisbare kracht bij onze activiteiten.
Ze schenken koffie en thee bij de ontmoetingsactiviteiten, zorgen als gastvrouw of gastheer voor een goede sfeer of ze begeleiden een wandelgroep. Ze maken soep voor de maandelijkse lunch of ze houden de tuin bij. En ze halen senioren op voor activiteiten, begeleiden zelf een activiteit of workshop of zijn maatje van een wijkbewoner.

Wil jij meedoen en doen waar jij goed in bent?
We zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen doen en bouwen aan onze activiteiten. Vind je iets heel leuk om te doen? Dan kunnen we samen met jou kijken waar en hoe je dat zou kunnen gaan doen bij BUUR. Heb je een goed idee voor een activiteit? Neem gerust contact op met BUUR. Wie weet kunnen we ons aanbod verbreden met jouw activiteit.

Warm bad
Doe je met ons mee, dan doe je dat samen met betrokken en gezellige buurtgenoten. BUUR is een warm bad en biedt plek en kans om te doen wat je leuk vindt en tegelijkertijd iets te betekenen voor een ander!

Meer weten? Mail naar stichting@buurbrakkenstein.nl

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering