VRIENDEN VAN BUUR

Draag je BUUR een warm hart toe? En wil jij onze wijk mooier, gezelliger of groener maken?  Als Vriend van BUUR kun jij daar aan bijdragen!

Hoe?

Vriend van BUUR word je door een donatie te doen via de doneerknop op onze site of door een mail te sturen naar stichting@buurbrakkenstein.nl. Elk bedrag is welkom en draagt bij aan nog meer verbinding, activiteiten en reuring in de wijk. Als Vriend van BUUR blijf je op de hoogte van de wijkactiviteiten die we organiseren.   

Wat doen we met het geld?

Je kunt als wijkbewoner bij BUUR ideeën aandragen die volgens jou Brakkenstein tot een fijnere wijk maken. Denk aan ontmoetings- of vergroeningsideeën. Het geld uit de Vrienden-van-BUUR-pot gebruiken we voor de kosten die nodig zijn om de activiteiten te organiseren. Denk aan koffie, thee, limonade, materialen, huur van stands of aankleding, publiciteit, inhuren van een professional voor begeleiding van een project of veiligheidsmaatregelen.

Als Vriend van BUUR maak je Brakkenstein mee!

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar stichting@buurbrakkenstein.nl.

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering