‘Verborgen parel’

Online platform In de Buurt stelt BUUR West smakelijk voor: ‘Verborgen parel. Op deze bijzondere plek in Nijmegen kun je heerlijk eten.’ De gezellige warmte klinkt in het hele artikel door:

‘Grote kans dat je BUUR Brakkenstein in Nijmegen al kent: hét huiskamercafé van de wijk. Wist je ook dat BUUR een tweede eetcafé geopend heeft? Sanne is hoofd bediening bij BUUR West en vertelt: ‘Het wordt hier steeds gezelliger!’

Over de bijzondere gerechten op de menukaart zegt Sanne: “Op onze splinternieuwe herfstkaart staat bijvoorbeeld een kastanje-millefeuille met biet en groene appel als voorgerecht of gamba’s in pernodsaus als hoofdgerecht. En natuurlijk behouden ook de klassiekers een vaste plaats op de kaart, zoals de verrukkelijke rendang!” Krijg je al trek?

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering