Veelgestelde vragen

Over de eetcafés

Hoe maak ik een reservering?

Je kan op de homepage op de gele knop rechtsonder klikken om te reserveren. Let wel op dat je de goede locatie hebt geselecteerd!

Kan ik ook reserveren op het terras? 

Ja, in het terrasseizoen kan dat op de plekken die overdekt zijn. 

Kan ik ook met groepen terecht?

Jazeker! In BUUR West kun je tot 14 personen terecht, in BUUR Brakkenstein tot 25 personen. Via BUUR Catering kun je een aanvraag doen tot 150 personen, op onze locatie of op een externe locatie naar keuze.

Wat als ik een allergie of dieetwens heb?

Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Als je deze bij het reserveren al aangeeft, kunnen we aanpassingen maken aan de gerechten op onze kaart. Wel hebben we een kleine keuken, en daarom kunnen we nooit helemaal voorkomen dat er sporen van iets op het bord terecht komen. Mensen met een heel zware allergie kunnen het risico daarom beter niet nemen, maar kunnen in overleg zeker iets van thuis meebrengen. 

Over activiteiten en de ontmoetingsruimte

Is mijn huisdier ook welkom bij BUUR?

Jazeker, iedereen is welkom bij BUUR. We hebben in Brakkenstein zelf ook een huiskat, Romi! Zorg wel dat je huisdier altijd aangelijnd is, zodat andere mensen en dieren hier geen last van hebben.

Is BUUR toegankelijk voor mindervaliden? 

BUUR West en BUUR Brakkenstein zijn volledig toegankelijk voor mindervaliden. De rolstoelingang in Brakkenstein via de achterzijde van het complex bereikbaar (linksom vanaf de terras-ingang). 

Ontvangt BUUR subsidies?

Ja. Wij financieren onze sociale projecten deels met subsidies en deels met de opbrengsten uit de horeca. De opstart van een nieuwe BUUR wordt mogelijk gemaakt door subsidieverstrekkers, de gemeente en andere sociale partners.

Hoe kom ik met BUUR in contact?

BUUR heeft diverse locaties, afdelingen en collega’s. Kijk daarom op onze contactpagina waar je het beste contact mee op kunt nemen zodat je snel antwoord krijgt op je vraag.

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering