1 jaar BUUR West

Hoera, de 1ste verjaardag van BUUR West

De 1ste verjaardag van BUUR West, op 11 mei 2024, vierden we graag met al onze buren. Zij kregen een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus, met een tekening gemaakt door onze kok Niek.

Samen proosten met een kruidendrankje, gratis hapjes, live jazzmuziek door Vintish, de lentezon en alles in feestsfeer… het was zó gezellig.

De oudste buurtbewoner Riet (88) en de jongste buurtbewoner Leo (0 jaar) knipten samen een lint van klimop door: het nieuwe stadsvoedselbos en terras zijn nu officieel geopend!

MMM…. EEN STADSVOEDSELBOS

Speciaal voor kinderen is er buiten een zoektocht in het stadsvoedselbos. Deze pluktuin, aangelegd door Vergroen en in samenwerking met Griffioen, is een bijzonder project. Want voortaan mogen alle buurtbewoners hier kruiden en fruit komen plukken, wanneer ze er maar zin in hebben. Pluk maar raak buren!

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering