Lentevogelwandeling

WELKE VOGEL ZINGT ZIJN LIED?

“Tureluur! Fwiiiieeeet! Klepperdeklep! TeLITT-teLITT-teLITT!” Met het aanzwellen van het vogelkoor in de bossen en parken rondom Brakkenstein weten we het zeker: LENTE!

Ben jij ook nieuwsgierig wie de afzenders zijn van al dat gekwinkeleer? Loop dan op vrijdag 5 april mee met de lentevogelwandeling vanuit BUUR in Brakkenstein.
Jan-Willem Vergeer, vogelaar en buurtbewoner werkzaam bij vogelinstituut SOVON, gidst ons door park en bos en vertelt ons er alles over.

Deelname is gratis. We verzamelen om 8:30 uur bij het hek van BUUR en zijn uiterlijk om 10:30 uur terug voor koffie en thee. Meld je aan via joskelamers@gmail.com.

Tip: neem je verrekijker mee!

Heb je wat moeite met lopen? Laat het ons weten, dan kijken we samen of het mogelijk is om mee te wandelen. Ook niet-Brakkensteiners zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij de lentewandeling.

Het evenement is afgelopen.

Datum

apr 05 2024
Verlopen!

Tijd

8:30 am - 11:00 am

Locatie

BUUR Brakkenstein
Deken Hensburchstraat 2, 6525 VJ Nijmegen
Powered by Modern Events Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering