Go Short Preview

Net als vorig jaar komt Go Short weer naar BUUR!
Ze laten een aantal korte films zien die later op het festival te zien zijn.
De films die ze dit jaar zullen draaien zijn:

Echo / Ross McClean (12:52): Een operatie tien jaar geleden zorgde ervoor dat Allister beschadigde stembanden opliep en een belemmering voor de communicatie vormde. Zijn ongebruikelijke oplossing herinnert ons eraan dat de gemeenschap op verrassende plaatsen gedijt.

Someone Called Me Black Snake / Borja Santomé Rodríguez (10:16):  ‘Someone Called me Black Snake’ is een hypnotiserende korte film die de grenzen tussen realiteit en fantasie doet vervagen. Via een reeks boeiende visuele en geluidsexperimenten neemt de film je mee op een reis naar het onbekende, waar raadselachtige silhouetten door stads- en kustlandschappen dwalen, aangewakkerd door een honger naar avontuur.

I Feel Your Silence / Laura Heinig (17:15):Elke zin over oma voelt als een verlies. Ze praatte niet veel, zeker niet over wat haar bewoog. Pas na haar dood gaat de filmmaker opzoek naar hoe oorlog en geweld relaties beïnvloeden en stilte creëren. In het dagelijks leven, in het huishouden en in het gezin. Een teder portret dat ons terugvoert naar die tijd die nog steeds bij ons resoneert.

Van deze laatste film komt maker Laura Heinig bij ons langs om vragen uit het publiek te beantwoorden en het over de film te hebben.

19.30 inloop
20.00 start films
€5 entree
Vragen/aanmelden? Mail merel@buurbrakkenstein.nl

Het evenement is afgelopen.

Datum

mrt 25 2024
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 19.30, start film 20.00
7:30 pm - 10:00 pm

Meer Info

Meld je aan

Labels

Voor buurtbewoners,
Voor iedereen

Locatie

BUUR Brakkenstein
Deken Hensburchstraat 2, 6525 VJ Nijmegen
Categorie
Powered by Modern Events Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering