Docu NAH-Ja

Ben je of ken je iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel?
Of ben je geïnteresseerd in het onderwerp en wat dit kan betekenen voor iemand? Kom dan kijken naar de documentaire vertoning van NAH-ja. Een NAH-theatergroep uit Eindhoven, die over hun voorstelling een achter de schermen documentaire heeft gemaakt. Grappig en ontroerend tegelijk, zie je wat het niet aangeboren hersenletsel voor deze deelnemers heeft betekend. Er kan ineens een hoop niet meer, maar gelukkig ook een hele hoop nog wel.

Na afloop komen Mariëlle en Petra, initiator en deelnemer van de groep waar de film over gaat, langs voor een nagesprek. De documentaire wordt getoond bij BUUR op 19 februari om 15.00 uur.
Vanaf maart willen we, in samenwerking met de Hersenstichting, bij BUUR ook een NAH-lotgenotengroep starten. Daarvoor zijn we nog op zoek naar deelnemers die voor zoiets op maandagmiddag naar Brakkenstein willen en kunnen komen. De invulling van de groep wordt samen met de deelnemers vormgegeven. Aanmelden mag via stichting@buurbrakkenstein.nl.

Het evenement is afgelopen.

Datum

feb 19 2024
Verlopen!

Tijd

3:00 pm - 4:30 pm

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Voor buurtbewoners,
Voor iedereen

Locatie

BUUR Brakkenstein
Deken Hensburchstraat 2, 6525 VJ Nijmegen
Categorie

Organisator

BUUR Brakkenstein
Email
stichting@buurbrakkenstein.nl
Powered by Modern Events Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering