Kidsproof

BUUR West is écht kindvriendelijk! Op de nieuwe website van Kidsproof wordt ons restaurant speciaal getipt voor gezinnen met kinderen. Kidsproof prijst de gezellige en ontspannen sfeer. En ook de uitgebreide kinderhoek vol spelletjes en speelgoed.

Over het eten zegt Kidsproof: ‘Bij Buur West mogen kinderen zelf hun menu samenstellen. Ze kunnen kiezen uit drie van de tien heerlijke gerechtjes, zoals mini-soep, rendang, frietjes, rijst en geroosterde groenten. Zo wordt eten een echt feestje.’

We zijn ook trots op deze kindvriendelijke troef: het voedselbos in de tuin, waar iedereen – jong en minder jong – altijd zelf kruiden en fruit mag plukken. Ook kunnen onze kleinste bezoekers heerlijk aan de biologische appelsap op het ruime terras buiten!

Kidsproof vat het dan ook perfect samen: ‘Kom gezellig eten bij eetcafé Buur West: heerlijk eten, gezellig, en met uitgebreide kinderhoek.’

Lees het hele artikel hier.

Oproep: wie organiseert graag gezellige en speelse kinderactiviteiten?

BUUR West en Griffioen zijn op zoek naar buurtbewoners die iets leuks voor kinderen organiseren. Samen spelletjes spelen, een speurtocht in de kruidentuin, kindercocktails maken… we staan open voor al je ideeën. Wij bieden je met plezier de ruimte om samen te komen.

Je interesse en ideetje aangeven kan via info@buurwest.nl

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering