mogelijk­heden
BUUR Catering

ONS CATERING AANBOD

BUUR Catering verzorgt de culinaire invulling op onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas en Hortus Nijmegen, maar ook op externe locaties is catering mogelijk. Het aanbod loopt van buffet en meer-gangen shared dining tot verse pizza’s uit de houtoven en festival-food. Ook voor dranken kun je bij ons terecht, van all-in drankenarrangement tot huisgemaakte ijsthee-bar, espressowagen en cocktailbar. Bijzondere wijnen en Nijmeegse speciaalbiertjes horen ook tot de mogelijkheden! Onze menu’s zijn met aandacht voor duurzaamheid, het seizoen en vooral met veel smaak samengesteld. Het vlees is biologisch, de vis is duurzaam gevangen en om voedselverspilling te voorkomen werken we met groenten die om een afwijkende vorm niet verkocht kunnen worden. Bekijk hieronder ons aanbod!

Eten en drinken bij Villa Klein Heumen

Eten en drinken in de Boskas

Eten bij Hortus Nijmegen

Catering op locatie

Op ’t Eiland tijdens de Vierdaagsefeesten

PRIKBORD BUUR Catering

Dit zeggen onze gasten over BUUR Catering. 

We zijn zeer tevreden met de verzorging van de catering op 24 juni jl. in de Hortus. Alles smaakte erg goed en de opmaak van de gerechten was mooi. Veel van onze gasten vroegen de naam van ‘onze’ cateraar, en zeiden dat ze heerlijk gegeten hadden. Onze dank.

Guus en Ria

Zowel de voorbereiding, de benadering die avond en het eten werden heeeel erg gewaardeerd. Door mij en door de gasten. Hartelijke groeten en pluim voor de kok!

Dorien

Ontzettend bedankt dat jullie het 60-jarige bruiloftsfeest van mijn ouders onvergetelijk hebben gemaakt. Ik krijg zoveel positieve reacties over het verblijf bij jullie. Echt geweldig! Nogmaals dank en zeker tot ziens.

Inge

Schrijf jouw berichtje

Locatie en openingstijden Buur Catering

BUUR Catering is alleen op afspraak beschikbaar. Aanvragen op onze vaste cateringlocaties De Boskas en Hortus Nijmegen zijn mogelijk vanaf circa 20 personen. In Villa Klein Heumen serveren we lunch, diner en borrels ook aan kleinere gezelschappen die een ruimte boeken voor een cursus, training of andere bijeenkomst én cateren we bij grotere evenementen en bijzondere gelegenheden.

Contact opnemen met BUUR Brakkenstein

Heb je een vraag of wil je onze nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws over ontwikkelingen en activiteiten?

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering