Welkom bij
Buur Catering

Dit is buur Catering

BUUR Catering bevindt zich in vergader- en evenementenlocatie Villa Klein Heumen en verzorgt vanuit de keuken daar dagelijks lunch, diner en borrels voor de gasten van de Villa. Voor bijzondere evenementen zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, condoleance of een andere bijeenkomst hebben wij een divers aanbod van eten en drinken beschikbaar. 

Wij bieden ook lunch, borrel en diner catering aan bij Hortus Nijmegen, en De Boskas: een unieke evenementenlocatie in de natuur waar wij een bijzonder menu serveren.

Buur catering

Verantwoord en smaakvol

Onze menu’s zijn met aandacht voor duurzaamheid, het seizoen en vooral met veel smaak samengesteld. Het vlees is biologisch, de vis is duurzaam gevangen en we gebruiken verse kruiden uit onze eigen kruidentuin. Wel zo passend bij een locatie midden in de natuur. Maar geen zorgen, ook voor de vleesliefhebber zijn er voldoende mogelijkheden!

Een bijzondere bijeenkomst

Op de grens van Nijmegen, in een prachtige, bosrijke omgeving, ligt Villa Klein Heumen. Het is een bijzondere, eigentijdse locatie die ruimte biedt aan alle mogelijke activiteiten waarbij ontmoeten centraal staat. Dat kan binnen, in de sprankelend ingerichte villa. Maar ook buiten, waar je energie en rust vindt in het bos.

Ontstaan BUUR Catering

BUUR Catering is ontstaan in samenwerking met Villa Klein Heumen. Om de wijk Brakkenstein meer met de Villa te verbinden en om aan de vraag naar catering te kunnen voldoen trok BUUR in 2019 dit bijzondere pand in. In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een divers menu, een aanbod voor feesten en partijen en diverse evenementen mogelijk gemaakt samen met onze collega’s van de Villa. De winst die BUUR Catering maakt wordt deels ingezet om te zorgen dat de locaties in West en Brakkenstein de nadruk op de sociale grondslag kunnen houden en toch financieel gezond blijven. Zo werken we samen aan een verbonden wijk!

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Ons Team

Max

Ronnie

Sophie

Werner

Daniel

Niek

Annette

John

Romy

Rob

Zef

Jorit

Vorige
Volgende

Vacatures

Bij BUUR zijn we regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Ons team bestaat uit een diverse groep collega’s: mensen met een bijbaan, vrijwilligers, vaste krachten, maar we hebben ook leerwerk- en dagbestedingsplekken. Onze vacatures zijn soms aan een specifieke locatie gebonden, maar ook vaak overkoepelend waarmee je op verschillende plekken in Nijmegen aan het werk kunt. 

Hieronder zie de vacatures die op dit moment open staan bij BUUR Catering. Klik hier voor alle vacatures.

Vorige
Volgende

Locatie en openingstijden Buur Catering

BUUR Catering is alleen op afspraak beschikbaar. Aanvragen op onze vaste cateringlocaties De Boskas en Hortus Nijmegen zijn mogelijk vanaf circa 20 personen. In Villa Klein Heumen serveren we lunch, diner en borrels ook aan kleinere gezelschappen die een ruimte boeken voor een cursus, training of andere bijeenkomst én cateren we bij grotere evenementen en bijzondere gelegenheden.

Catering

Geinteresseerd in onze catering?

BUUR verzorgt catering voor groepen op onze vaste cateringlocaties Villa Klein Heumen, De Boskas en Hortus Nijmegen. Ook catering op andere locaties is mogelijk. Onze collega’s bij de partnerlocatie nemen contact op over je aanvraag, bekijk ook hun websites voor meer informatie over het boeken van deze locaties!

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering