Eetcafé
Brakken­stein

Menu

Bekijk hieronder de lunch- en borrelkaart, de dranken en de dinerkaart. Alle gerechten zijn met aandacht voor duurzaamheid, het seizoen en vooral met smaak samengesteld en wisselen regelmatig. Ons vlees is altijd biologisch, de vis is duurzaam gevangen of gekweekt en we proberen voedselverspilling tegen te gaan door te werken met producten die zijn afgekeurd door een afwijkende vorm terwijl ze nog even lekker smaken!

Reserveren voor eetcafé BUUR Brakkenstein kan online, maar je kan ons ook bellen. Heb je allergieën, dieetwensen of andere opmerkingen? Geef het dan even aan ons door tijdens het reserveren, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Bij BUUR Brakkenstein ontvangen we gezelschappen tot 25 personen, maar online reserveren kan tot maximaal 10 personen. Vul het contactformulier in als je met meer dan 10 personen wilt komen eten, dan sturen wij een bevestiging als er plek is!

Wil je een reservering maken voor een grotere groep? Neem dan contact op met onze collega’s bij BUUR Catering (30 – 150 personen).

Op onze reserveringen zijn de uniforme voorwaarden van de Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Locatie en openingstijden Buur brakkenstein

BUUR is op dinsdag tot en met zondag geopend voor gasten die een hapje of drankje komen doen. Onze keuken opent om 12:00 uur. De wijkplaats-activiteiten vinden ook op de maandagen en buiten de horeca-openingstijden plaats. Kijk daarom op de wijkplaats-activiteitenpagina voor specifieke agenda tijden! Onze ingang bevindt zich aan de Kanunnik Mijlinckstraat tegenover de speeltuin, de mindervaliden-ingang vind je aan de linkerzijde van het complex.

Maandag 10:00 – 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9:30 - 12:00 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00

Brakkenstein

Contact opnemen met BUUR Brakkenstein

Reserveren voor het eetcafé kan via de knop rechts. Heb je een andere vraag voor BUUR Brakkenstein? Vul dan het contactformulier in, of bel ons even. Voor algemene vragen of vragen over onze andere locaties kun je terecht op onze algemene contactpagina.

LET OP: begin augustus mogelijk vertraging in het beantwoorden van je bericht, omdat een aantal collega’s op vakantie is. Voor reserveringen in die periode: graag even bellen.

Waar wil je eten?

Bij BUUR Catering kun je een aanvraag voor catering doen op een van onze vaste locaties Villa Klein Heumen, De Boskas of Hortus Botanicus Nijmegen. Of op een locatie naar keuze. Catering voor kleine groepen onder 20 personen is helaas geen mogelijkheid, daarvoor kun je bij onze eetcafés terecht.

> Ga naar Buur Catering